netjobs.com

logga

Affärsnära HR Business Partner till Team Olivia

Företag Jurek
Ort
Utgår

2021-05-30

Ansök nu

Affärsnära HR Business Partner till Team Olivia

Vårt erbjudande

Nu har du möjlighet att söka den spännande tjänsten som HR Business Partner hos Team Olivia. Rollen är en bred och affärsära HR-roll där du kommer jobba i nära samarbete med våra chefer och det trevliga och kompetenta HR-teamet på huvudkontoret i Danderyd. Du rapporterar direkt till HR-chefen för koncernen och blir en viktig person, där du tillsammans med chefer och kollegorna i HR-teamet bedriver ett framåtriktat och förebyggande HR-arbete.

Team Olivia är en av de största privata aktörerna som erbjuder omsorgstjänster i Sverige, Norge och Danmark. Verksamheten bedrivs nära våra kunder där våra bolag finns etablerade under lokala varumärken på drygt 200 verksamhetsställen. Tillsammans är vi cirka 13 000 medarbetare som strävar efter att ge människor ett rikt och utvecklande liv, utifrån sina behov. Vårt huvudkontor ligger i Danderyd.

Om rollen

Du kommer att arbeta förebyggande och framåtriktat med HR-frågor där du bidrar till öka kompetensen för koncernens chefer inom HR-området. Du levererar god service i HR -ärenden gentemot våra dotterbolag, vårt huvudkontor och externa parter. Du kommer jobba nära ledningarna i våra affärsområden och stöttar i diverse organisationsfrågor. Du är också en viktig spelare i utvecklingen av Team Olivia AB som en av branschens mest attraktiva arbetsgivare!

Förutom det breda HR-arbetet kommer du ha funktionsansvar inom ett HR-specialistområde. Du kommer också vara en del av vårt HR Forum för Norden och HR Forum i Sverige

Övergripande arbetsuppgifter

  • Ge support och rådgivning till chefer i organisationen

  • Arbeta med alla delar inom Talent Managementprocessen

  • Vara sakkunnig inom kollektivavtalen, arbetsrätten samt hålla förhandlingar

  • Kontinuerligt utveckla och förbättra HR processerna med fokus på det egna specialistområdet

  • Medarbetarundersökningar och Lönerevisionsarbete

  • Löpande uppdatering av HR policys och personalhandbok

  • Följa upp KPI:er gällande tex sjukskrivningar, övertid och personalomsättning

  • Arbeta aktivt med Employer Branding och driva aktivitet i sociala medier

Din bakgrund

Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av och motiveras av det breda HR-arbetet. Du trivs i en verksamhetsnära roll där du stöttar cheferna, både strategiskt och operativt. Du är vad man skulle kunna kalla HR-kompetent, dvs erfaren och trygg i både det operativa och strategiska HR-arbetet. Du är vidare van vid att samverka och förhandla med fackliga parter.

Som person är du självgående, strukturerad och drivande med förmågan att vara operativ och få saker att hända.

Troligen jobbar du sedan ca 5-7 år i en HR Business Partnerroll eller motsvarande där du stöttar en affärsenhet eller ett verksamhetsområde. De bolag du tidigare jobbat i får gärna vara personalintensiva och resultatinriktade. Din utbildningsbakgrund är PAO eller motsvarande akademisk examen.

Söka tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning och start sker i överenskommelse med dig. Vi ser fram emot att få din ansökan och kommer att börja kalla till intervjuer fortlöpande. Vi tar därför gärna emot din ansökan så snart som möjligt. För mer information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Ylva Ottosson på Jurek HR, ylva.ottosson@jurek.se 0733- 914108.

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logga
Affärsnära HR Business Partner till Team Olivia

Jurek