netjobs.com

Bostadsförmedlare

Företag Fasticon AB
Ort
Utgår

2021-05-24

Ansök nu

Bostadsförmedlare

MHS Bostäder är en bolagsstiftelse som tillhandahåller bostäder för studerande på Försvarshögskolan och Försvarsmaktens personal, som för tjänst behöver en tillfällig bostad i Mälardalsregionen och framför allt Stockholm, Enköping och Uppsala. MHS Bostäder har ett antal egna fastigheter med drygt 1000 lägenheter samt lokaler för affärer, kontor, förskola, hunddagis med mera. För att hantera Försvarsmaktens varierande bostadsbehov hyr stiftelsen även in lägenheter av ett flertal hyresvärdar i Stockholm. Alla lägenheter förmedlas av egen bostadsförmedling.


MHS Bostäder söker engagerad bostadsförmedlare
Gillar du att kombinera administration med många sociala kontakter? Söker du en arbetsplats där du kommer att uppskattas som person? Vill du kunna bidra med dina kunskaper och samtidigt lära dig nytt? Då ska du söka tjänsten som bostadsförmedlare till MHS Bostäder!

Vilka är MHS Bostäder?
På MHS Bostäder hyr man ut lägenheter till anställda inom Försvarsmakten och studerande på Försvarshögskolan. Man bygger och utvecklar boenden i egen regi samt förvaltar fastigheterna med ett långsiktigt tänk.

På ett trivsamt kontor på Östermalm sitter idag 18 kollegor som lägger stor vikt vid att ha roligt tillsammans och trivas på jobbet. Dina framtida kollegor består av en härlig blandning av drift- och administrativ personal, projektledare och förvaltning, och de ser fram emot en ny kollega i gemenskapen.

Organisationen är tydlig och rollerna väl definierade, men medarbetarna uppmuntras också att hjälpas åt över gränserna. Detta skapar fina möjligheter att utvecklas i din roll och som person.

Om tjänsten
Du kommer att ingå i en grupp med bostadsförmedlare som hjälps åt och stöttar varandra för att ge den bästa servicen till hyresgästerna. Som bostadsförmedlare ansvarar du tillsammans med dina kollegor för all administration kring uthyrningen av MHS Bostäders lägenheter. Du är kontaktperson för de boende och säkerställer att avtal skrivs och följs enligt de specifika krav gällande anställning eller studier inom Försvarsmakten som gäller för boende hos MHS Bostäder.

I rollen som bostadsförmedlare kommer du bland annat ansvara för att:

  • Ta emot och behandla ansökningar.

  • Förmedla och skriva kontrakt för lägenheter och parkeringar.

  • Publicering av lägenheter på hemsidan.

  • Uppsägning av lägenheter och parkering.

  • Aktivt delta i verksamhetens ärendehantering i FAST2.

  • Avlasta receptionen vid behov.


Din profil
Som bostadsförmedlare är dina främsta arbetsredskap din dator och din telefon så det är viktigt att du känner dig bekväm med det. Du kommer att arbeta i olika system och dataprogram vilket du är van vid från tidigare arbeten. Vidare har du några års erfarenhet av administrativt arbete och det är meriterande med erfarenhet från uthyrning och fastighetsbranschen. Du har minst gymnasieutbildning och om du har läst hyresjuridik är det ett plus.

För att trivas hos MHS Bostäder är du en glad person som uppskattar gemenskap och samarbete. Du är nyfiken och lär dig gärna nya saker. Om någon behöver hjälp är du aldrig sen att hjälpa till, med stort som smått.

Ansökan
Om du tycker att tjänsten som bostadsförmedlare passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast.

I denna rekrytering samarbetar MHS Bostäder med Fasticon. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. För att säkerställa att dina personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR tar Fasticon inte emot ansökningar via e-post. 

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Moa Norman på moa.norman@fasticon.se eller 070-822 14 17.

Om Fasticon
Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se

Dela detta jobb

Bostadsförmedlare

Fasticon AB