netjobs.com

En utvecklande och rolig karriär som junior Rekryteringskonsult på Sharp Recruitment & Consultants

Ansök nu

En utvecklande och rolig karriär som junior Rekryteringskonsult på Sharp Recruitment & Consultants

Vi söker dig som har läst PA-programmet, är utbildad ekonom eller jobbar som researcher idag och vill börja en spännande karriär som junior rekryteringskonsult mot jurist- & finansbranschen. 

Sharp Recruitment & Consultants är en av landets mest specialiserade och nischade rekryterings- och bemanningsbyråer inom Legal, Compliance, Risk, AML och Tax. Vi arbetar med många av landets främsta och största advokatbyråer, banker, försäkrings- och finansbolag. Då vi ser ett ständigt ökande rekryteringsbehov bland våra uppdragsgivare behöver vi förstärka vår organisation och söker nu en driftig, analytisk och engagerad kollega till vårt härliga gäng.

Vi erbjuder dig en arbetsplats, där din egen, företagets, våra uppdragsgivares och kandidaters utveckling är lika viktigt som trivsel, humor och möjlighet att tjäna pengar. Här finns goda möjligheter att växa och utvecklas i rollen genom bra stöd, utmaningar och vidareutbildning. Du kommer att vara med att tillsätta intressanta tjänster och skapa ett stort nätverk.                

Förutom att det finns utvecklingsmöjligheter i rollen får du också möjlighet att vara med och påverka samt ta ett stort ansvar. Du kommer dessutom att vara en viktig del av ett ambitiöst, roligt och spännande företag.

Om tjänsten  
Du kommer att lära dig rekryteringsyrket från grunden och få utbildning ur ett specialistperspektiv.

Det innefattar bland annat att lära dig vikten av kravprofilen, jobba med kartläggning av lämpliga kandidater och kalla dessa på intervju. Du kommer i nästa skede att genomföra intervjuer och sammanställa kandidatpresentationer som presenteras för kund. Du arbetar parallellt med flera uppdrag och har löpande kontakt med såväl kunder som kandidater, allt med stöd från kollegor under i början.                                                                                                           

Det är en spännande och rolig tjänst, vi ser oss själva som managementkonsulter som med vår breda kompetens inom området kan agera rådgivande både mot våra kunder och kandidater. Det är därför viktigt att du tycker om att nätverka och har driv.

Vi tror starkt på att låta våra medarbetare växa och i denna roll finns goda utvecklingsmöjligheter.

Om dig 
För att klara av rollen ska du ha: 

·      Examen inom PA, ekonomi eller juridik alternativt har yrkeserfarenhet som researcher 

·      Utmärkta kunskaper i svenska och engelska samt vara duktig på att uttrycka dig i tal och skrift

·      God analytisk förmåga 

·      Ett stort engagemang, vara social, kommunikativ och bidra med energi

Erfarenhet från rekryterings- och bemanningsbranschen är ej ett krav men meriterande.

Som person är du effektiv, noggrann och van att hantera flera ärenden samtidigt. Du är nyfiken på omvärlden och har en vilja att utvecklas. Vidare behöver vara lösningsorienterad, kunna prioritera och vara en bra lagspelare.                              

För att bli framgångsrik hos oss krävs det att du håller hög kvalitet i ditt arbete, är företagsam och inger ett förtroende gentemot kunder och kandidater. 

Att arbeta hos oss
Vi erbjuder en snabbrörlig arbetsmiljö med stort utrymme att implementera egna ideér. Du kommer att komma till ett resultatfokuserat företag som hela tiden vill framåt och brinner för utveckling, affärer och mest av allt att ha skoj på jobbet. Vi ställer höga krav på varandra, vi utmanar varandra men mest av allt så stöttar och supportar vi varandra. Lika mycket som vi brinner för vårt jobb och att göra ett bra resultat så förstår vi vikten av balans i livet och att hitta på roliga aktiviteter tillsammans.

Hos oss är mångfald och jämställdhet grundläggande värderingar som återspeglas i vår verksamhet, vi är dessutom övertygade om att det gör oss både till en bättre arbetsgivare och samarbetspartner. 

Sharp Recruitment & Consultants fortsätter att expandera och växa med goda resultat. Vi har en tydlig målbild om vart vi vill vara inom fem och tio år med en fortsatt tro på stark tillväxt. I dag sitter vi i fina lokaler på Odengatan intill Lärkstan, i Stockholm.

Ansök idag
Låter det intressant? Då är du varmt välkommen med att skicka in din ansökan!

För mer information kontakta Ilona Orgmetz på  0736-79 74 72 eller ilona.orgmets@sharp.se.

Företagsbeskrivning Sharp Recruitment & Consultants är specialiserade på search, rekrytering och bemanning av jurister, compliance officers, ekonomer och finansiella rådgivare.

Vi hanterar rekrytering och personaluthyrning på alla nivåer inom privat och offentlig sektor och erbjuder ett komplett utbud av rekryteringsmetoder som anpassas till kundens individuella behov. Vi prioriterar kvalitet och effektivitet högt och arbetar därför alltid i team med en huvudansvarig kontaktperson som ansvarar för hela rekryteringsförfarandet från ax till limpa. Denna process garanterar hög tillgänglighet, anpassningsbarhet och god service för såväl våra uppdragsgivare som kandidater. På Sharp Recruitment är vi stolta över vår djupa kunskap och förståelse för marknadens utveckling och ständigt föränderliga behov.Varje organisation är unik och vår uppgift är att på ett ansvarsfullt och närvarande sätt hitta rätt person med relevant kompetens.

 

Dela detta jobb

En utvecklande och rolig karriär som junior Rekryteringskonsult på Sharp Recruitment & Consultants

Sharp Recruitment & Consultants