netjobs.com

logga

Engagerad HR Business Partner till DEKRA

Företag Jurek
Ort
Utgår

2021-05-30

Ansök nu

Engagerad HR Business Partner till DEKRA

Blir du ofta beskriven som positiv, utvecklingsorienterad och nyfiken? Har du en bakgrund som HR Business Partner, söker din nästa utmaning och vill arbeta på ett bolag där entreprenörsanda och affärsmässighet står i fokus? Då kan rollen som HR Business Partner hos DEKRA vara något för dig!

DEKRA är ett av Europas ledande företag inom teknisk kontroll och befinner sig i ett expansivt skede. För oss är personalen vår viktigaste resurs och det är våra kompetenta ledare och medarbetarna som för oss framåt. Just nu pågår en global HR-transformation och vi står inför en spännande digitaliseringsresa. Ett stort fokus ligger på HR och nu utökar vi vårt team med ytterligare en HR Business Partner. Rollen kommer vara bred och du tillträder i en tydlig utvecklingsfas, där det finns stor möjlighet att påverka både utformning av roll och hur HR ska arbeta framöver.

Arbetsuppgifter

Som HR Business Partner kommer du ha huvudansvaret för två av DEKRAs bolag, där du självständigt arbetar med att stötta cheferna i alla förekommande HR-uppgifter. Du kommer arbeta både på operativ och strategisk nivå och ingår i bolagens respektive ledningsgrupper. Rollen kommer exempelvis innefatta:

  • Chefsstöd

  • Rekrytering/kompetensförsörjning

  • On-/off boarding

  • Employer branding

  • Lönerevisionsarbete

  • Självständigt driva arbetsrättsliga ärenden och förhandling

  • Kontaktperson gentemot extern lönepart

Du tillhör ett HR team om fyra kollegor, som du kommer ha ett tätt samarbete med, och rapporterar till HR Chef för DEKRA Sverige. Vidare förväntas du vara delaktig i HR teamets gemensamma utvecklingsarbete, både på nationell och internationell nivå.

Vem är du?

Personen vi söker till denna roll har flerårig erfarenhet av brett HR-arbete och känner sig trygg i sin HR kompetens. Du är van vid att självständigt hantera arbetsrättsliga förhandlingar och har erfarenhet av att arbeta med olika kollektivavtal. I grunden tror vi att du har en högskoleutbildning inom personalområdet eller motsvarande. Har du dessutom erfarenhet från internationella organisationer, ser vi det som meriterande. Du trivs som bäst när du får arbeta både med operativa- och strategiska frågor och är van vid att coacha chefer både på distans och utifrån ett situationsanpassat förhållningssätt.

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som har en positiv och lösningsorienterad personlighet. Du tar gärna egna initiativ och kommer med förslag på hur HR kan bidra till att utveckla affären och har ett coachande förhållningssätt gentemot dina chefer. Som person är du kommunikativ och har enkelt för att skapa goda relationer.

Då DEKRA står in för en digitaliseringsresa som kommer att prägla HR arbetet framöver, ser vi det som meriterande om du har ett intresse och erfarenhet från dessa frågor.

Välkommen med din ansökan!

Låter detta som rätt nästa steg för dig? Vi ser då fram emot din ansökan redan idag! I denna rekrytering samarbetar DEKRA med Jurek HR och vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare My Andersson på my.andersson@jurek.se alternativt 073 745 43 11. Urval och intervjuer hanteras löpande, varför rollen kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Om DEKRA

DEKRA verkar för ökad säkerhet inom en rad branscher via oberoende besiktning, provning och certifiering. Idag är DEKRA ett av det mest framgångsrika företaget i världen inom sin bransch med 45 000 medarbetare i 60 länder. Säkerhet, service, entreprenörskap, samarbete och integritet är våra ledord. Med innovativa tjänster bidrar vi på DEKRA till ökad säkerhet världen över.

Dela detta jobb

logga
Engagerad HR Business Partner till DEKRA

Jurek