netjobs.com

logga

HR Business Partner till Sanoma Utbildning

Företag Jurek
Ort
Utgår

2021-05-30

Ansök nu

HR Business Partner till Sanoma Utbildning

Lockas du av en organisation som kännetecknas av nyfikenhet, lärande och inspiration? Sanoma Utbildning är ett av Sveriges ledande läromedelsförlag och ingår i den internationella koncernen Sanoma Learning. På Sanoma Utbildning satsas det stenhårt på att skapa en engagerande miljö och nu ges du chansen att ta del av denna och påverka den vidare, i rollen som HR Business Partner.

Som HR Business Partner hos Sanoma Utbildning arbetar du både operativt och strategiskt med HR-frågor i nära samarbete med chefer och ledare inom organisationen, vilket innebär att du är ansvarig för alla HR-processer. Du ingår i ett Nordiskt HR Team och rapporterar till HR Director Sanoma Learning Nordics som sitter i Finland.

Du kommer bland annat arbeta med:

  • Ledarskapsutveckling, chefsstöd och coaching

  • Ansvara för att vidareutveckla processer och struktur kring kompetens- och karriärutveckling

  • Kultur- och engagemangsfrågor

  • Ansvara för rekryteringsprocesser och upphandlingar av avtal och dialog med externa leverantörer

  • Rapportering till koncern och uppföljning samt HR-administration

  • Utveckling av befintliga HR-processer både lokalt och från koncernen

  • Koordinering av lön till outsourcad partner

  • Uppdatering av personalhandbok, policys och andra dokument

  • Fackliga förhandlingar och relationer

  • Internkommunikation

Utöver detta kommer du arbeta i nära samarbete med dina nordiska kollegor och vara delaktig i globala projekt och initiativ.

Du erbjuds:

Vi erbjuder dig en chans att arbeta i ett globalt och värdebaserat bolag med god tillväxt och en verksamhet som gynnar utvecklingen av alla, från individnivå till bolagsnivå. Genom våra värderingar Look ahead, Share views, Engage people och Make it happen är alla chefer och medarbetare, både i Sverige och Europa, med och bidrar till visionen om att göra det möjligt för lärare att på bästa sätt hjälpa varje elev att nå sin fulla potential.
Du kommer arbeta i en bred och varierad roll, med stor möjlighet till påverkan, samtidigt som du ingår i ett dynamiskt och engagerat HR-team.

Din bakgrund:

Personen vi söker till denna roll har minst tre års erfarenhet av brett HR-arbete, troligtvis från en roll som HR-generalist alternativt HR Business Partner. Du har goda kunskaper inom arbetsrätt och känner dig trygg i att arbeta med fackliga relationer, förhandlingar och med avtalstolkning. I grunden ser vi att du har en högskoleutbildning inom personalområdet, eller motsvarande. Har du dessutom erfarenhet från internationella organisationer, ser vi det som meriterande.

Dina personliga egenskaper kommer spela en central roll i denna rekrytering och vi söker dig som har en positiv och lösningsorienterad inställning. Du är mån om utveckling och räds inte nya utmaningar! Som person är du kommunikativ, med en förmåga att skapa förtroende och goda relationer. Vidare är du strukturerad och administrativ i ditt arbetssätt och har en fallenhet för att arbeta med siffror och analys. Trivs du en miljö som präglas av innovation och engagemang och motiveras av att vara en del av ett team – då kan du vara den vi söker.

Söka tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse. Vid eventuella frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare My Andersson på my.andersson@jurek.se alternativt per telefon på 073 745 43 11.

Låter detta som din nästa utmaning? Varmt välkommen med din ansökan!

Om Sanoma Utbildning

Sanoma Utbildning har sedan starten 1993 haft målet att skapa marknadens bästa läromedel! Genom att erbjuda väl utprövade och kvalitativa läromedel i kombination med lustfyllda och utvecklande digitala stöd vill vi göra det möjligt för lärare att på bästa sätt hjälpa varje elev att nå sin fulla potential. Vårt mål har drivit oss framåt och idag producerar vi både fysiska och digitala läromedel i allt från matematik, språk och samhällskunskap till historia, juridik och filosofi. Vi vänder oss till förskolan, grundskolan, sfi och hela vägen upp till universitet, högskola och näringsliv.

Sanoma Utbildning sitter i nyrenoverade lokaler nära Södra Station i Stockholm.
Sanoma Learning är en del av Sanoma Group som är noterad på Nasdaq Helsinki.

Dela detta jobb

logga
HR Business Partner till Sanoma Utbildning

Jurek