netjobs.com

logga

HR-partner sökes till kommun

Företag Jurek
Ort
Utgår

2021-05-30

Ansök nu

HR-partner sökes till kommun

Nu söker vi HR-partner/HR-konsult till kommun. Har du ett par års erfarenhet av brett HR arbete i liknande roll är självgående samt goda kunskaper i kollektivavtal, gärna kommunala avtal? Välkommen in med en ansökan!

Arbetsuppgifter

Du kommer i denna roll arbeta med brett HR arbete i en organisation som genomgår en förändringsresa. Du kommer arbeta tillsammans och nära cheferna, vara med på samverkans möten och arbeta med arbetsrättsliga ärenden.

Vem är du?

  • Högskoleutbildning inom personal och organisation eller vad vi bedömer som liknande utbildning

  • Du har flera års erfarenhet av brett HR arbete inom offentlig sektor, meriterande är om du arbetat inom kommun eller region

  • Du har goda kunskaper och självgående i kollektivavtalet

Du erbjuds

Vi erbjuder dig ett konsultuppdrag hos vår kund på heltid 100% med start så snart som möjligt och löper tom. juli 2021, med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av Jurek och erbjuds en visstidsanställning. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Kajsa Lidén på kajsa.liden@jurek.se 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Dela detta jobb

logga
HR-partner sökes till kommun

Jurek