netjobs.com

logga

HR-SPECIALIST PRODUKTION

Företag NIBE AB
Ort
Utgår

2021-05-31

Ansök nu

HR-SPECIALIST PRODUKTION

FOKUS PÅ REKRYTERING AV PRODUKTIONSPERSONAL SAMT ANPASSNINGS- OCH REHABILITERINGSFRÅGOR.

Vill du spela en aktiv roll i ett vinnande lag?

NIBE AB i Markaryd söker nu en HR-specialist med inriktning på vår produktion. Du kommer att vara en av nyckelpersonerna i den fortsatta utvecklingen av NIBE AB och tillhöra vårt HR-team med placering på huvudkontoret i Markaryd. Du blir främst delaktig i att driva, utveckla och följa upp det operativa HR-arbetet för våra tre produktverkstäder och våra lager men på sikt kommer du även kunna arbeta med strategiska HR frågor och utveckling av HR-system.

Rekrytering av yrkesarbetare till NIBE produktion är en central funktion i rollen. Även andra HR-relaterade uppgifter såsom anpassnings- och rehabiliteringsfrågor, arbetsrättsliga frågor, ”Employer branding” och att stötta och coacha kollegor på NIBE AB kommer ingå i din vardag.

DIN BAKGRUND

Vi tror att du har en relevant akademisk examen, gärna inom HR-området, och erfarenhet av personalansvar från en arbetsledande position eller HR. Vi söker en jordnära, trygg och stresstålig person med hög integritet. Du måste vara engagerad, driven, självgående och öppen för att bygga relationer med en trevlig och prestigelös personlighet.

Du identifierar dig med våra kärnvärderingar som god lönsamhet, eget ansvar, marknadsorienterad expansion, engagerade medarbetare, god affärsetik, samhällsengagemang samt transparens.

OM TJÄNSTEN

Tjänsten bör passa dig som idag jobbar inom HR-området eller som chef med personalansvar och har erfarenhet av att driva rekryteringsprocesser, arbeta med Talent Management, Employer Branding och vill spela en aktiv roll i ett vinnande lag.

OM ANSÖKAN

Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast, dock senast den 31 maj 2021. Önskas mer information vänligen kontakta kontaktperson nedan.

OM NIBE

NIBE AB i Markaryd har cirka 1 300 anställda med kompletta produktions-, utvecklings- och marknadsavdelningar. Omsättningen är cirka 4,5 miljarder kr på produkter som värmepumpar, varmvattenberedare och braskaminer.

Nibe AB ingår i börsnoterade Nibe Industrier AB, med en omsättning på mer än 25 miljarder kr och har ca 18 000 anställda i Sverige och ytterligare 30 länder.

Varmt välkomna! 

KONTAKTPERSONER

Magnus Ugge

Personalchef Produktion

0433-27 30 00

magnus.ugge@nibe.se

Dela detta jobb

logga
HR-SPECIALIST PRODUKTION

NIBE AB