netjobs.com

logga

HRBP eller HR Generalist för framtida uppdrag & tjänster

Företag Jurek
Ort
Utgår

2021-05-30

Ansök nu

HRBP eller HR Generalist för framtida uppdrag & tjänster

Om Jurek
Jurek erbjuder ett komplett utbud av konsult- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom Juridik, Ekonomi, HR, Marknad/Kommunikation och Administration. När du skickar in din intresseanmälan för nya uppdrag eller tjänster nedan, hamnar du i vårt nätverk och kan matchas med konsultuppdrag eller fasta tjänster.

Din intresseanmälan:
Vi på Jurek HR (tidigare ID Entity) vill gärna komma i kontakt med dig som är intresserad av att jobba inom HR-området som HRBP, HR Generalist eller någon annan bred roll inom HR. På Jurek HR träffar vi proaktivt HR-kandidater, och vill därför gärna komma i kontakt med dig som är intresserad av att ta nästa karriärkliv, antingen som visstidsanställd konsult hos oss eller i en fast tjänst hos någon av våra kunder.

Vi söker dig som vill utvecklas inom HR och som är intresserad av att arbeta ute hos våra kunder. Du trivs med att arbeta konsultativt – du är van vid att arbeta självständigt och sätter dig snabbt in i nya arbetsuppgifter och situationer. Våra kunder är placerade i Stockholmsområdet och söker ofta efter personer med tidigare erfarenheter av just brett HR-arbete.

Gällande visstidskonsulter söker vi efter personer för både kortare och längre uppdrag och som helst finns tillgängliga omgående. I våra konsultuppdrag får du chans att lära dig om olika typer av branscher och organisationer.

Vi vill att du har erfarenhet sedan tidigare samt gärna har en akademisk utbildning inom HR, YH-utbildning eller motsvarande.

Är du intresserad av att höra mer om våra konsultuppdrag och tjänster samt hur det är att jobba via oss kontakta Ellinor Thelin, ellinor.thelin@jurek.se eller My Andersson, my.andersson@jurek.se som dagligen arbetar med våra HR-roller. Följ oss gärna på vår hemsida och på LinkedIn för att få uppdateringar om aktuella tjänster/uppdrag och för senaste nytt inom HR.

Välkommen med din intresseanmälan redan idag! Vi tar inte emot anmälningar via mail. Även om du inte hör av oss direkt kan du fortfarande vara aktuell för framtida rekryterings- och konsultuppdrag.

Dela detta jobb

logga
HRBP eller HR Generalist för framtida uppdrag & tjänster

Jurek