netjobs.com

logga

Kandidathanterare till Montico i Växjö 

Företag Montico AB
Ort
Utgår

2021-05-14

Ansök nu

Kandidathanterare till Montico i Växjö 

Om tjänsten

Vi söker nu en kandidathanterare till vår bemanningsverksamhet i Växjö. Gillar du kontakt med människor, att bidra där det behövs, varierande arbetsuppgifter varvat med administrativa rutinuppgifter då är du säkert den vi söker för uppdraget.

Som kandidathanterare är du spindeln i nätet på kontoret. Du arbetar tillsammans med befintliga kollegor på Växjökontoret. Hos oss får du möjlighet att växa som person genom ansvarstagande, lära dig nya uppgifter och utvecklas inom rekrytering och personaladministration.

Arbetsbeskrivning

I rollen som kandidathanterare kommer du bland annat att:

-Vara ett viktigt stöd i vardagen för våra konsultchefer.
-Ansvara för rekryteringsprocessen, genomföra intervjuer och referenstagning.
-Ansvara för administration.
-Hitta personal och kompetens via mässor, öppet hus, rekryteringsträffar och research.
-Skapa relationer med andra aktörer där Monticos framtida konsulter kan tänkas finnas.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har ett eget driv, tar egna initiativ, kan vara självgående i tydliga processer och samtidigt är lyhörd för organisationens behov. Som medarbetare hos oss får du stor möjlighet att med dina egna insatser påverka både din och Monticos utveckling.

För att trivas i tjänsten behöver du kunna arbeta i en föränderlig miljö där du tar stort eget ansvar. Du har en mycket god struktur i ditt arbete och ett naturligt driv och engagemang. Det är viktigt att du kan samarbeta med andra och har ett intresse för samverkan och dialog. Du brinner för relationer och är gediget intresserad av människan. Vidare trivs du med att uppnå goda resultat.

Din branschbakgrund tror vi inte är avgörande för möjligheterna att lyckas men har du erfarenhet av bemannings- och rekryteringsbranschen eller liknande administrativt arbete inom industri/produktion så är det en fördel. Du är van att använda dator som ditt arbetsredskap och du uttrycker dig obehindrat på svenska i tal och skrift. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Vi är cirka 500 anställda och har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Dela detta jobb

logga
Kandidathanterare till Montico i Växjö 

Montico AB