netjobs.com

s

Nu rekryterar vi en Executive Assistant till ATG:s CCO

Ort
Kategorier
Utgår

2021-05-24

Ansök nu

Nu rekryterar vi en Executive Assistant till ATG:s CCO

För ATG är medarbetarna vår allra viktigaste tillgång. Vår ambition är att vara en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Vi arbetar aktivt med vår företagskultur och värdegrund i en inspirerande och engagerande arbetsmiljö. Vi tror på hållbara och friska medarbetare och har en heltidsanställd Hälsocoach, eget modernt gym med möjlighet att träna under arbetsdagen. Vi har flexibel arbetsplats och molnbaserade arbetsverktyg som möjliggör bättre samarbete på distans och mellan avdelningar.

Nu rekryterar vi en Executive Assistant till ATG:s CCO

Om rollen
I rollen som Executive Assistant kommer du vara ett övergripande stöd till ATG:s CCO (Chief Commercial Officer) där ditt viktigaste ansvar är att underlätta, koordinera och strukturera vardagen.

Du kommer att vara ett stöd till CCO och kommersiella ledningsgruppen genom att självständigt ansvara för det administrativt arbete, planering och presentationer. Du är en viktig kulturbärare och vår spindel i nätet för hela avdelningen. Dina arbetsuppgifter kommer vara varierande och det vanligaste förekommande i rollen är:

-Hantera möten med den kommersiella ledningsgruppen genom att ta fram agenda, bjuda in deltagare och skriva protokoll
-Planera, boka och genomföra Commercials gemensamma aktiviteter i form av frukostar, konferenser och kick-offer mm
-På uppdrag av CCO utföra diverse analyser och ta fram enklare rapporter, till exempel Marknadsanalyser och konkurrensrapporter
-Tillhandahålla stöd vid utveckling och implementering av nya policys, processer och projekt.

Vem är du?
Vi ser gärna att du är en person som trivs med många kontaktytor och värdesätter hög kvalité. Du trivs med att arbeta i en fartfylld miljö i en tydlig ansvarsroll samt att du är van att arbeta både i team och självständigt. Som person känner du en stark ansvarskänsla, är handlingskraftig och har integritet samt att du är positiv och lösningsorienterad.

Du tar med lätthet ett helhetsansvar för exempelvis kalenderhantering och att driva projekt och har lätt för att förstå vad som behöver prioriteras. Du ska ha mycket goda kunskaper i Office 365, projektledning samt en god affärsförståelse då kommer att vara involverad i du är bollplank i viktiga strategiska frågor.

Om mig – rekryterande chef Katarina Widman, Chief Commercial Officer
Jag har jobbat på ATG i sex år och jobbet blir bara roligare och roligare. ATG är ett företag med mycket energi och med en tydlig riktning framåt. Vi jobbar utifrån vår värdegrund Offensiv, Respektfull och Ägarskap. Alla tre orden är lika viktiga. Det som får mig att känna att jag verkligen trivs och utvecklas på ATG är framför allt handlingskraften på bolaget. Vi uppmuntrar varandra att testa nya idéer och nya lösningar samt strävar efter att skapa ett klimat där vi vågar uttrycka både framgångar och förbättringsområden.

Inom Commercial är vi 150 personer uppdelade på åtta avdelningar. Vi är ett gäng drivna och engagerade medarbetare som försöker skapa en spännande och smidig spelupplevelse för våra kunder varje dag, för att tillsammans uppnå vår vision världens bästa spelupplevelse.

Övrigt:
Tjänsten är på heltid, tillsvidare och är placerad på vårt kontor som ligger vid Solvalla men på grund av Covid-19 så sker i nuläget arbetet på distans. Vi kommer att ta emot ansökningar löpande så vänta inte med din ansökan. Om du har frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Annika Englund, annika.englund@atg.se

Läs mer om ATG på vår hemsida: https://omatg.se/

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Om ATG 
I över 45 år har ATG verkat i hästsportens tjänst, där hela vårt överskott gått tillbaka till våra ägare, den svenska trav- och galoppsporten – det tänker vi fortsätta med. På den nya spelmarknaden ska ATG fortsatt vara hästnäringens motor och verka för en spelbransch som mår bättre imorgon än idag. Spelansvaret är, och förblir, vår absolut viktigaste hållbarhetsfråga. Vårt kundlöfte är att erbjuda våra kunder spännande spelupplevelser på ett schysst och smidigt sätt. I dag är vi närmare 450 personer som arbetar på ATG och vi behöver bli fler. Förutom en inspirerande och engagerande arbetsmiljö erbjuder vi en heltidsanställd företagstränare, eget modernt gym med möjlighet att träna under arbetsdagen, och flexibla arbetstider. 

Dela detta jobb

s
Nu rekryterar vi en Executive Assistant till ATG:s CCO

AB Trav och Galopp ( ATG )