netjobs.com

s

Nu rekryterar vi en Facility Management Service Assistent

Ansök nu

Nu rekryterar vi en Facility Management Service Assistent

För ATG är medarbetarna vår allra viktigaste tillgång. Vår ambition är att vara en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Vi arbetar aktivt med vår företagskultur och värdegrund i en inspirerande och engagerande arbetsmiljö. Vi tror på hållbara och friska medarbetare och har en heltidsanställd Hälsocoach, eget modernt gym med möjlighet att träna under arbetsdagen. Vi har flexibel arbetsplats och molnbaserade arbetsverktyg som möjliggör bättre samarbete på distans och mellan avdelningar.

Vi söker en Facility Management Service Assistent

Älskar du service och gillar ordning och reda, är kreativ och energisk?! Då är den här rollen något för dig! Vi vill hitta vår nästa stjärna som vill vara med på resan att skapa och driva vår nya personalmatsal.

Om rollen:
Den här rollen handlar om att få vara med och utveckla och driva vår helt nya personalmatsal. Du kommer att få vara med och inreda lokalen, vara med och bestämma vårt utbud och vad som kommer serveras i matsalen. Du kommer också ta fram bra erbjudande kring frukost, lunch och fika och se till att möteslokalen alltid är i perfekt skick. Dina arbetsuppgifter består vidare av att förbereda konferenser och luncher, ta emot leveranser och beställningar samt att redovisa försäljning.

Du har ett nära samarbete internt med kollegorna samt olika arbetsgrupper. Du kommer att vara involverad i att ordna olika event och sammankomster i huset så som mingelkvällar, kickoffer och stormöten. Du kommer även att ha externa kontakter och samarbeten, framförallt med våra hyresgäster samt våra och deras gäster.

Vem är du?

Du ska ha social kompetens och tycka om att arbeta ”där det händer” och såklart alltid med en positiv attityd.
Som person är du är idérik och duktig på att verkställa dina idéer. Du ställs ofta inför snabba beslut och därför är det bra om du är van vid problemlösning och att beslutsamhet är en av dina drivkrafter. Service är en självklarhet för dig och du är inte rädd för att hugga i.

För att lyckas i rollen har du tidigare erfarenhet av att arbeta med konferens, café och/eller servering och naturligtvis gärna ett matintresse. Som person är du är glad, positiv och framför allt en person som har viljan att förbättra och förändra. Du är utåtriktad, flexibel i ditt sätt att arbeta och vi ser gärna att du har ett affärsmässigt och ekonomiskt tankesätt.

Då rollen är väldigt varierande behöver du vara en prestigelös person som gärna hoppar in där det behövs. Ett krav är också att du kommunicerar på såväl svenska som engelska och att du har god vana av Officepaketet. Körkort B är också ett krav. Vi ser gärna att du kan vara på plats och börja senast i maj.

Om mig – rekryterande chef Monica Utterbäck, Head of Facility Management
På FM här på ATG har jag förmånen att jobba med ett väl sammansvetsat gäng med flera olika inriktningar, där varje medarbetare också kan hoppa in och täcka upp för sin kollega. Vi har högt i tak och roligt på jobbet. Mitt ledarskap handlar om att coacha, pusha och stötta för att se mina medarbetare växa och utvecklas i den riktning vi gemensamt kommit överens om. På fritiden blir det mycket golf och så guldkanten i livet, träffar med barn och barnbarn.

Övrigt:
Tjänsten är tillsvidare och på heltid, måndag till fredag och du är placerad på vårt kontor vid Solvalla i Stockholm. Om du har frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Annika Englund, annika.englund@atg.se

Vi kommer att ta emot ansökningar löpande så vänta inte med din ansökan, vi tar endast emot ansökan via vår rekryteringsportal.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om ATG
I över 45 år har ATG verkat i hästsportens tjänst, där hela vårt överskott gått tillbaka till våra ägare, den svenska trav- och galoppsporten – det tänker vi fortsätta med. På den nya spelmarknaden ska ATG fortsatt vara hästnäringens motor och verka för en spelbransch som mår bättre imorgon än idag. Spelansvaret är, och förblir, vår absolut viktigaste hållbarhetsfråga. Vårt kundlöfte är att erbjuda våra kunder spännande spelupplevelser på ett schysst och smidigt sätt. I dag är vi närmare 450 personer som arbetar på ATG och vi behöver bli fler. Förutom en inspirerande och engagerande arbetsmiljö erbjuder vi en heltidsanställd företagstränare, eget modernt gym med möjlighet att träna under arbetsdagen, och flexibla arbetstider. 

Dela detta jobb

s
Nu rekryterar vi en Facility Management Service Assistent

AB Trav och Galopp ( ATG )