netjobs.com

logga

Receptionist till sommar- & extrajobb i Mölnlycke

Företag Jurek
Ort
Utgår

2021-05-30

Ansök nu

Receptionist till sommar- & extrajobb i Mölnlycke

Till vår kund i Mölnlycke söker vi nu dig som vill arbeta extra samt heltid under drygt en månad under sommaren som receptionist . Du kommer att sitta i härliga, ljusa lokaler i Mölnlycke dit du enkelt tar dig både med buss och bil. Vi söker dig som är student eller pensionär som vill arbeta extra eller dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning och som vill komplettera den med ett par extra arbetspass i månaden.

Det här är ett långsiktigt konsultuppdrag med start omgående, där du får en timanställning hos oss.

Arbetsbeskrivning
I rollen som receptionist hos vår kund kommer du att täcka upp när befintlig receptionist är frånvarande, vilket innebär att du kommer att arbeta självständigt och får ta ett stort eget ansvar de tillfällen du är på plats. Som receptionist kommer du huvudsakligen att arbeta med:

  • Ta emot besökande på kontoret

  • Hantera mailinkorgen

  • Registrera leverantörsfakturor

  • Hålla det fint i köket och ta hand om diskmaskinen mm

  • Duka fram en trevlig frukost varje dag

Under din arbetsdag kommer du att bemanna receptionen, men kan också få hjälpa till med andra uppgifter som uppkommer under arbetsdagens gång.

Du som söker
Till extrajobbet som receptionist söker vi dig som är snabblärd, engagerad och flexibel. Du tycker om att arbeta i en roll där du dagligen får träffa människor och du brinner för att ge god service. Vi tror vidare att du har ett flexibelt schema i skolan eller på annan arbetsplats, vilket gör att du kan komma in och arbeta hos vår kund med relativt kort varsel.

Du erbjuds
Du kommer att erbjudas ett variationsrikt och utvecklande uppdrag som receptionist på timanställning hos vår kund, vars kontor är beläget i Mölnlycke. Uppdraget kommer att starta omgående och det är ett långsiktigt uppdrag. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Julia Järvholm. Du når mig på: julia.jarvholm@jurek.se. Ansök på www.jurek.se

Om företaget
Jurek är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Dela detta jobb

logga
Receptionist till sommar- & extrajobb i Mölnlycke

Jurek