netjobs.com

logga

Regionsansvarig till Visita

Företag Jurek
Ort
Utgår

2021-05-30

Ansök nu

Regionsansvarig till Visita

Visita är en bransch- och arbetsgivarorganisation för den svenska besöksnäringen. Visita samlar drygt 5 200 medlemsföretag med över 7 500 verksamheter.
Bland våra medlemmar finns restauranger, hotell, campingar, nöjesparker, vandrarhem, spaanläggningar, turistbyråer och skidanläggningar. Som bransch- och arbetsgivarorganisation är Visitas huvudsakliga uppgift att teckna branschens kollektivavtal, stödja Visitas medlemsföretag i att växa och utvecklas och driva frågor som är viktiga för besöksnäringen.

Till vårt kontor i Stockholm söker vi nu en senior kommunikationsansvarig till en kommunikativ och nätverkande roll för dig med erfarenhet från liknande organisationer och arbetsområden. Vi söker en engagerad och erfaren person som gillar att både arbeta i team och självständigt. Du har en öppen personlighet som samtidigt har förmågan att vara strukturerad med en god samarbets- och samordningsförmåga. Du är trygg i dig själv och flexibel i nya situationer. Vidare är du duktig på att omsätta ambitioner och mål till konkreta aktiviteter. Du är samhällsintresserad och en van projektledare som tycker om att tala inför människor på ett engagerande sätt. Du trivs med att ha många saker på gång samtidigt utan att något ramlar mellan stolarna.

Dina huvudsakliga uppgifter:

  • Bedriva politisk påverkan i frågor som är prioriterade för Visita genom att skapa nätverk och kontakt med relevanta politiska företrädare och beslutsfattare

  • Stötta arbetet med att förbättra den långsiktiga kompetensförsörjningen inom besöksnäringen genom nätverk och kontakt med relevanta aktörer på bland annat skolområdet och arbetsmarknaden

  • Stötta Visita Stockholms styrelse i dess arbete och genomföra de aktiviteter och projekt som styrelsen beslutar, samt skapa goda medlemsrelationer i form av medlemsträffar och event

  • Att lokalt utveckla och förankra Visitas budskap inom regionen genom att vara kontaktperson och lokalt ansvarig i samband med till exempel centrala utbildningar, kampanjer och opinionsbildningsinsatser

Kvalifikationer
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom kommunikation eller minst 3 års erfarenhet av arbete inom kommunikationsområdet. Vi ser gärna att du har erfarenhet från besöksnäringen. Eftersom rollen innebär att opinionsbilda gentemot politiker och beslutsfattare är det viktigt att ha insikt i hur den politiska situationen i regionen ser ut och hur det politiska systemet fungerar.

Du erbjuds
Vi erbjuder dig en intressant tjänst i en framtidsorienterad och växande arbetsgivar- och branschorganisation som representerar en starkt växande näring. Vi har ett decentraliserat arbetssätt med korta beslutsvägar och en öppen och välkomnande atmosfär. Visita Stockholm är en utav våra fem regioner, med centralt beläget kontor mitt i city. Visita har för närvarande ett 60-tal medarbetare.

Din ansökan
Detta är ett konsultuppdrag på 100% med start omgående och förväntas pågå fram t om 31 december -21. Visita samarbetar med Jurek Marketing & Communication i det här uppdraget. Vid frågor om tjänsten kontakta Lotta Köhler, lotta.kohler@jurek.se, eller Martina Alexandersson, martina.alexandersson@jurek.se. Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

Dela detta jobb

logga
Regionsansvarig till Visita

Jurek