netjobs.com

logga

Strukturerad HR Assistent till långsiktigt uppdrag i Norrort

Företag Jurek
Ort
Utgår

2021-05-30

Ansök nu

Strukturerad HR Assistent till långsiktigt uppdrag i Norrort

Är du i början av din HR-karriär och söker din nästa utmaning? Lockas du av en bred roll inom HR där du kommer arbeta med alltifrån rekrytering till personaladministration? Då kan detta vara rätt roll för dig!

För kunds räkning söker vi en HR Assistent för uppdrag med start omgående och löpande sex månader framåt, med god chans till överrekrytering hos kund.

Arbetsuppgifter

I rollen som HR Assistent kommer du arbeta tätt tillsammans med en HR Manager, där ni tillsammans driver HR agendan för bolagets svenska verksamhet. Du kommer exempelvis arbeta med:

  • Rekrytering – framförallt av butikspersonal, till hela Sverige

  • Hantera frågor kopplat till lön

  • Hantera uppdateringar i personalsystem, avtalshantering

  • Uppföljning av nyanställda

  • Exitsamtal

  • Rapportera nyckeltal till HQ

Vem är du?

Personen vi söker till denna roll har i grunden en högskoleutbildning inom PAO eller motsvarande. Vi tror att du har tidigare erfarenhet av HR administration alternativt rekrytering och söker din nästa utmaning. Som person blir du ofta beskriven som lösningsorienterad och flexibel. Du har en god känsla struktur och trivs i en bred och varierad roll.

Är du den vi söker?

Du erbjuds

Här erbjuds du en spännande möjlighet på ett globalt bolag. Du kommer få arbeta brett och varierat inom HR, tillsammans med en öppen, trevlig och kompetent HR chef.

Detta är ett konsultuppdrag via Jurek HR med start omgående och löpande sex månader framåt, med god chans till förlängning alternativt överrekrytering hos kund. Vid frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef My Andersson på my.andersson@jurek.se.
Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logga
Strukturerad HR Assistent till långsiktigt uppdrag i Norrort

Jurek