netjobs.com

Styckmästare/Slaktare till vår kund i Dalsland

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Utgår

2021-05-24

Ansök nu

Styckmästare/Slaktare till vår kund i Dalsland

Eterni Sweden är jobbskaparna, ett modernt kompetensföretag i en väletablerad bransch. Eternis samlade kompetens och erfarenhet från bemanningsbranschen, uppgår i dagsläget till mer än hundrafemtio år. Vi som arbetar på Eterni är personliga, pålitliga och kompetenta och för oss och bolaget är enkelhet, snabbhet och kvalitet en självklarhet.

Vår affärsidé är att alltid ha kunden i fokus. Vi hjälper våra kunder att utvecklas och nå sina uppsatta mål, på så sätt utvecklas även vi. Kunder för oss är affärspartners, konsulter och kandidater.
 
ARBETSUPPGIFTER
Som Styckmästare/Slaktare är du en viktig länk i produktionskedjan av livsmedel. 
Vi söker nu dig med arbetslivserfarenhet inom yrket och som vill bli direktanställd hos vår kund i Dalsland. Där både djuren och deras foder finns runt knuten och där närproduktionen är otroligt viktig för dem, liksom att alltid tänka på djurens bästa.

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Du har gymnasieexamen eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Arbetet är fysiskt och kan vara påfrestande för kroppen. Styckningen innebär monotona rörelser i en kylig arbetsmiljö därför är det viktigt med god fysik och vana att arbeta i denna miljö.

Vi ser att du som person tar stort ansvar för ditt arbete och dina arbetsuppgifter. Vi värdesätter egenskaper som att vara flexibel, snabbt komma in i arbetet samt att leverera med hög kvalité. Vidare ser vi att du är van att arbeta i team och har förmågan att se helheten i produktionen, stötta dina kollegor och tillsammans kämpa för att uppnå bästa resultat.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Styckmästare/Slaktare är en direktrekrytering där du blir anställd av kunden.

ÖVRIG INFORMATION
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Therese Hedén på via therese.heden@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Styckmästare/Slaktare till vår kund i Dalsland

Eterni Sweden AB