netjobs.com

logga

Talent Acquisition Manager till Securitas Sverige

Företag Jurek
Ort
Utgår

2021-05-30

Ansök nu

Talent Acquisition Manager till Securitas Sverige

Securitas Sverige är ett svenskt säkerhetsföretag och en del av Securitaskoncernen som finns och verkar i 58 länder världen över. Securitas värdegrund, Ärlighet, Vaksamhet och Hjälpsamhet är ledorden i företaget och genomsyrar arbetet i alla led.

Securitas står inför fortsatt expansion och söker nu en Talent Acquisition Manager som vill vara med på denna resa. Trivs du som bäst i en miljö där du ges frihet och möjlighet att påverka? Blir du ofta beskriven som innovativ, engagerad och utvecklingsfokuserad? Lockas du av att få vara med och utveckla rekryteringsfunktionen hos en verksamhet som verkligen gör skillnad? Då kan du vara den vi söker!

Om jobbet

I rollen som Talent Acquisition Manager kommer du ha det övergripande ansvaret för rekryteringsfunktionen hos Securitas Sverige. Du kommer tillträda en ny tjänst med stor möjlighet att påverka både din egen roll och hur Securitas arbetar med såväl rekrytering som employer branding. I ditt ansvarsområde ligger att bygga upp en central rekryteringsfunktion tillsammans med ditt team, som idag består av ytterligare en HR Specialist.

Detta kan exempelvis innebära att:

  • Arbeta med strategisk kompetensförsörjning för Securitas alla regioner i Sverige

  • Driva initiativ och projekt inom employer branding

  • Utveckla och driva samarbete med kollegor globalt i koncernen

  • Utbildningsinitiativ inom området kompetensförsörjning

  • Operativt rekryteringsarbete

Rollen kommer innebära många kontaktytor, såväl med kollegor i Sverige som internationellt mot andra bolag inom Securitas Group. Du kommer vara en del av ledningsgruppen för HR och rapportera till Head of HR.

Vem är du?

Personen vi söker till denna roll har ett stort intresse för kompetensförsörjning och lockas av möjligheten att få vara med och påverka hur Securitas Sverige ska arbeta med detta framåt. Vi ser att du har flerårig erfarenhet av att arbeta med både operativ och strategisk rekrytering, med en vana att driva utvecklingsprojekt både relaterat till rekrytering och employer branding. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta med volymrekrytering och en god förståelse för hur detta hanteras på ett professionellt sätt. I grunden har du en högskolutbildning inom PAO, eller motsvarande som bedöms likvärdigt. Vi ser det som starkt meriterande om du dessutom har tidigare erfarenhet av brett HR-arbete.

Du är flytande i såväl svenska som engelska, i både tal och skrift.

Dina personliga egenskaper kommer spela en central roll i denna process och vi söker dig som är engagerad, utvecklingsorienterad och förändringsbenägen. Du kommer gärna med egna idéer och är kreativt lagd, samtidigt som du har en förmåga att skapa struktur. Då rollen kommer innebära samarbete i stor utsträckning är du en naturlig lagspelare, som har enkelt för att skapa goda relationer. Du delar gärna med dig av din kunskap till din omgivning och har ett prestigelöst förhållningssätt.

Du erbjuds

Att vara en av oss på Securitas innebär ett stort ansvar – ditt arbete är viktigt för att skapa trygghet i samhället. Alla våra medarbetare gör konkret skillnad för människor, varje dag. För att kunna göra ett bra jobb satsar vi mycket på att vara en stabil arbetsgivare, som ser till att du trivs och känner dig uppskattad.

Här erbjuds du en möjlighet att ta dig an en ny spännande roll hos ett bolag i tillväxt. Du kommer ges utrymme att vara med och påverka, och göra skillnad!

Om ansökan

Denna rekrytering görs i samarbete med Jurek HR, vid frågor rörande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare My Andersson på my.andersson@jurek.se alternativt 073 745 43 11. Urval och intervjuer kommer hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Dela detta jobb

logga
Talent Acquisition Manager till Securitas Sverige

Jurek