netjobs.com

s

Vi söker en Operational Incident Manager!

Ort
Utgår

2021-05-24

Ansök nu

Vi söker en Operational Incident Manager!

För ATG är medarbetarna vår allra viktigaste tillgång. Vår ambition är att vara en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Vi arbetar aktivt med vår företagskultur och värdegrund i en inspirerande och engagerande arbetsmiljö. Vi tror på hållbara och friska medarbetare och har en heltidsanställd Hälsocoach, eget modernt gym med möjlighet att träna under arbetsdagen. Vi har flexibel arbetsplats och molnbaserade arbetsverktyg som möjliggör bättre samarbete på distans och mellan avdelningar.

Vi söker en Operational Incident Manager!

Om rollen
Som Operational Incident Manager (OIM) kommer du ansvara för ATG:s operativa verksamhet, förebygga och hantera incidenter. I rollen ingår även att, när incident övergår till kris, leda ATG:s krisorganisation.

Vidare i rollen kommer du bland annat:

  • Ha en nära kontakt med Kundservice, IT, trav-och galoppbanor samt Kanal 75 och ansvara för den interna samt externa kommunikationen.
  • Dokumentera och upprätta rapporter om inträffade incidenter.
  • Bidra till utveckling av funktionens arbete och samarbete med andra delar av ATG.

För denna tjänst gäller skiftarbete vilket innebär att arbetstiderna varierar mellan dags-, kvälls och helgarbete.

Vem är du?
För att lyckas i rollen ser vi att du har gedigen erfarenhet av spel och sport. Har du en bakgrund inom eller har arbetat nära hästsporten är det en fördel. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med ledarskap, eller arbetat i en ledande ställning.
Arbetet ställer höga krav på din förmåga att samarbeta men också att kunna arbeta självständigt. Det är viktigt att du är van vid att hantera stressiga situationer och snabbt kan fatta genomtänkta beslut. Du är lösningsorienterad, noggrann och van att leverera med hög kvalitet i komplexa frågor. Du har hög integritet samt är orädd för konflikter.

Om sektion och mig – rekryterande chef Joakim Dahlgren Head of Betting Operations
Jag har varit chef för Betting Operations i drygt tre år efter att tidigare arbetat som OIM sen rollen kom till för ett antal år sedan. Vi är en sektion som består av sexton personer fördelade i tre grupper, OIM, Betting Operator och Betting Assistant.

Grupperna går på schema och är på plats från morgon till kväll varje dag året om för att med ett högt engagemang och på ett professionellt sätt se till att ATG:s operativa verksamhet med betoning på hästspelet fungerar som det ska.
I mig får du en engagerad chef och jag söker en lika engagerade medarbetare som vill utvecklas tillsammans med oss.

Övrigt:
Tjänsten är på heltid, tillsvidare och är placerad på vårt kontor som ligger vid Solvalla. Vi kommer att ta emot ansökningar löpande så vänta inte med din ansökan då den kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Annika Englund annika.englund@atg.se.

Läs mer om ATG på vår hemsida: https://omatg.se/

Vi tar inte emot ansökningar via e-mail, utan alla ansökningar ska gå via vår rekryteringsportal.

Om ATG 
I över 45 år har ATG verkat i hästsportens tjänst, där hela vårt överskott gått tillbaka till våra ägare, den svenska trav- och galoppsporten – det tänker vi fortsätta med. På den nya spelmarknaden ska ATG fortsatt vara hästnäringens motor och verka för en spelbransch som mår bättre imorgon än idag. Spelansvaret är, och förblir, vår absolut viktigaste hållbarhetsfråga. Vårt kundlöfte är att erbjuda våra kunder spännande spelupplevelser på ett schysst och smidigt sätt. I dag är vi närmare 450 personer som arbetar på ATG och vi behöver bli fler. Förutom en inspirerande och engagerande arbetsmiljö erbjuder vi en heltidsanställd företagstränare, eget modernt gym med möjlighet att träna under arbetsdagen, och flexibla arbetstider. 

Dela detta jobb

s
Vi söker en Operational Incident Manager!

AB Trav och Galopp ( ATG )